Ilanda de Dood (1966)

 

Ruim dertig jaar ben ik werkzaam binnen mijn praktijk in Alkmaar. Ik combineer daarin mijn beroepen logopedist-stottertherapeut en kindertolk volgens de Presentchildmethode. Op mijn 55e voelde ik de behoefte om mijn werkzaamheden een verdere verdieping te geven. Binnen School of Life, de opleiding tot levenstherapeut vond ik wat ik zocht. Inmiddels zit ik in het vierde jaar van de opleiding. De opleiding heeft me al veel antwoorden gebracht op levensvragen die al mijn hele leven met me meereizen. Ook besef ik dat er voor mij soms geen antwoord is. Zo vind ik steeds meer mijn eigen waarheid. Ik ervaar hoe verrijkend en fijn het is om steeds meer te kunnen en durven leven vanuit mijn eigen kern, in verbinding met ‘iets groters’ en te voelen wat ik te doen heb op deze aarde. Dit gun ik iedereen. Als levenstherapeut i.o. kan ik mensen helpen met het vinden van hun levenskracht- en pad. Ik voel me bevoorrecht dat ik mensen die dit willen hierin kan en mag begeleiden.

Je bent welkom!

 

 

 

Opleiding

2021-2024 School of Life, opleidingsinstituut voor levenstherapie en bewustzijnsontwikkeling

2017 Systemisch -dialogisch werken in de hulpverlening

2015-2016 Opleiding tot Luisterkindwerker

2013-2014 Opleiding kindertolk volgens de Presentchild-methode

2004 Kernkwaliteiten en het Kernkwadrant

2001-2002 Jaartraining lichaamsgericht werken

1992-1994 Tweede Fase opleiding Stottertherapie

1985-1989 Opleiding Logopedie-Akoepedie